Mayıs 20, 2022

Play of Game

Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası, yaşam tarzı, spor ve daha pek çok konuda son haberler

2022'nin ilk güneş tutulması bugün gerçekleşiyor!

2022’nin ilk güneş tutulması bugün gerçekleşiyor!

Güney Amerika, Antarktika, Pasifik Okyanusu ve Atlantik Okyanusu’nun bazı bölgelerinde bugün (30 Nisan) parçalı bir güneş tutulması meydana gelecek. İşte gökyüzü gözlemcilerinin bekleyebilecekleri şey.

bu Güneş tutulması başlayacak 14:45 EST (1845 GMT)Antarktika kıyılarına yakın uzak güneydoğu Pasifik’te gökyüzü gözlemcileri tarafından ilk görüldüğünde. Maksimum tutulma iki saat sonra gerçekleşecek. 16:41 EST (2041 GMT)sona ermeden önce 18:37 EST (2237 GMT)uyarınca Timeanddate.com.