Ekim 2, 2023

Play of Game

Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası, yaşam tarzı, spor ve daha pek çok konuda son haberler

Fest 2023 ve ‘E3 Olmayan’ Yaz Oyunları Takvimi

Fest 2023 ve ‘E3 Olmayan’ Yaz Oyunları Takvimi

Bu yılki E3 iptal edildi, ancak bu, Sony, Microsoft ve Ubisoft gibi oyun yayıncılarının tüm yaz boyunca kendi dijital şovlarını düzenlemelerini veya Geoff Keighley’nin sürekli devam eden Summer Game Fest etkinliğinin video oyununa değerli bir alternatif sunmasını engellemeyecek. E3.2023’ten beklenen bir fragman.

Nintendo, her zamanki E3 zamanlaması etrafında herhangi bir Nintendo Direct duyurusu yapmamış ve Sony zaten bir PlayStation Vitrini düzenlemiş olsa da, gelecek çok şey var. İşte “E3 olmayan” ve Ağustos ayına kadar Yaz Oyunu Festivali 2023 programına hızlı bir bakış. Yayıncıların bu yaz ne zaman, nerede ve neyi göstermeyi planladıklarına ilişkin daha fazla ayrıntıyı burada bulabilirsiniz.

  • Yaz Oyunları Festivali – 8 Haziran
  • Geliştiriciler Günü – 8 Haziran
  • Devolver Direct – 8 Haziran
  • Nafie Mubasher – 10 Haziran
  • Gelecek Yaz Oyunları Gösterisi – 10 Haziran
  • Xbox Game Show – 11 Haziran
  • Starfield Direct – 11 Haziran
  • Bilgisayar Oyunu Gösterisi – 11 Haziran
  • Ubisoft İleri – 12 Haziran
  • Sega’nın Ryu Ga Gotoku Stüdyo Zirvesi – 16 Haziran
  • Gamescom Açılış Gecesi Canlı – 22 Ağustos

Yaz Oyunu Festivali 2023

8 Haziran Perşembe günü sunucu Jeff Kelly, dördüncü yıllık Yaz Oyunları Festivali’ni sunacak. Bu yıl SGF, oyunun ilk oynanışı da dahil olmak üzere beklenen oyunu ve ilk görünümü açıklamayı vaat ediyor. Mortal Kombat 1 Ve yeni bir görünüm Alan Uyandırma 2. Keighley’nin açıklayıcı oyun geçmişi göz önüne alındığında, Kojima Productions olması şaşırtıcı olmaz. Ölüm Büküm 2 Ve FromSoftware’in Zırhlı Çekirdek 6: Rubicon ateşleri Ve Elden Ring: Erdtree’nin Gölgesi da ortaya çıktı. olay olacak 40’tan fazla yayıncı ve geliştiricinin oyunlarına sahiptirKelly diyor.

Summer Game Fest 2023, Los Angeles’tan 12:00 PDT / 15:00 EST / 21:00 CEST’de canlı olarak yayınlanır ve şuradan izlenebilir: YoutubeVe seğirmeVe twitterVe tik tokVe instagramve Buhar.

READ  iOS 15.5 burada: İndirmeden önce bilmeniz gerekenler

Geliştiriciler Günü: Yaz Oyunu Festivali Sürümü

Fotoğraf: iam8bit/Double Fine Productions

Summer Game Fest’in hemen ardından Double Fine Productions ve iam8bit, Devs Day canlı yayınını sunacak. Day of the Devs: SGF Edition, AdHoc Studio, Die Gute Fabrik, Evil Meyan kökü, Geometric Interactive, Heart Machine, iam8bit Presents, Impossible, Land & Sea, Lululu Entertainment, Moonloop Games, Phantom dahil olmak üzere bir düzineden fazla bağımsız oyun geliştiricisinden oyunlar vaat ediyor Sahil, Sad Owl Studios, Ship Shop, Studio Psy ve Wishes Unlimited.

Doğrudan Aktarıcı

8 Haziran’da Devolver Digital, “yeni oynanış, duyurular ve sürprizler ortaya koyma” sözü vererek Devolver Direct akışını gerçekleştirecek. Ayrıca, gerçek ve ilginç Devolver tarzında bir avuç oyunda görünecek olan, şimdiye kadar var olmayan 90’lar dönemi maskotu Volvy’nin “dönüşünü” görecek. Devolver’dan her zaman olduğu gibi eşit miktarda komedi ve oyun haberi bekleyin.

Devolver Direct 2023, 15:00 PDT / 18:00 EST’de canlı olarak yayınlanacak.

doğrudan fayda

Organizatörlere göre sevimli, rahat, renkli ve zeki oyun programı Wholesome Direct, 10 Haziran Cumartesi günü kendini iyi hissettiren bir dizi oyunla geri dönüyor – toplamda 70’ten fazla.

Wholesome Direct’i sette dinleyebilirsiniz. Youtube Ve seğirme 09:00 PDT / 12:00 EST / 18:00 CEST’deki kanallar.

Gelecek Oyunları Şovu Yaz Şovu

10 Haziran Cumartesi günü 70-Minute Future Games Yaz Şovunda 50’den fazla çok platformlu oyun sizi bekliyor. Her şeyin sunuculuğunu seslendirme sanatçıları Yuri Lowenthal ve Laura Bailey – Örümcek Adam serisi Peter Parker ve Mary Jane Watson yapacak – ve Future Games Show’da izlenebilecek Youtube kanal, GamesRadar’ın seğirme kanal, FacebookVe twitter.

Xbox Oyun Galerisi

Resim: Microsoft

11 Haziran Pazar günü, Microsoft’un Windows PC ve Xbox Series X’ten sonra gelenlere bir göz atmak için büyük silahları ortaya çıkarması bekleniyor. Xbox Game Studios ve üçüncü taraf ortaklarından “yeni sürprizler ve ilk bakışlar” bekleyin. Microsoft, Xbox Games Showcase’in Xbox, PC ve Game Pass oyunlarına odaklanacağını söylüyor.

READ  2023 Alfa Romeo Supercar ilk kez tanıtıldı

Xbox 2023 Game Show, 10:00 PDT / 13:00 EST / 19:00 CEST’de başlayacak ve Xbox’ta yayınlanacak YoutubeVe seğirmeVe Facebook kanallar.

Starfield Doğrudan

Xbox Game Showcase’in hemen ardından ikinci bir yayın var, Bethesda Softworks’ün Starfield Direct’i. Odaklan yıldız alanı Windows PC ve Xbox Series X için “yeni oyun, geliştirici röportajları ve perde arkası bilgileri” vaat ediyor.

Bilgisayar oyunlarını görüntüle

PC Gamer ekibi, yaklaşan PC oyunları ve piyasaya sürülen oyunlar için güncellemelerle ilgili – tahmin etmişsinizdir – başka bir PC oyun şovuyla geri döndü. Bu yılki fuarda 50’den fazla oyun gösterilecek. Baldur Kapısı 3Ve Buz serseri 2Ve Dune: Uyanışve arkadaki stüdyo Klei’den yeni bir oyun aç kalma Ve ninjanın işareti.

PC Game Show 2023 yayınlanacak Youtube Ve seğirme 11 Haziran’da 13:00 PDT / 16:00 EST / 22:00 CEST’den itibaren.

Ubisoft Yazılım

Ubisoft’un uzun zamandır beklenen Avatar video oyunu, 12 Haziran Pazartesi günü Ubisoft Forward 2023’te görücüye çıkacağından Pandora’ya başka bir seyahate hazır olun. Avatar: Pandora’nın Sınırları Canlı ifşa olacak Assassin’s Creed MirageVe Motor Festivali EkibiVe Assassin’s Creed Bağlantı Noktasıve yukarıdaki video teaser’a dayalı olarak gizemli bir şey.

Ubisoft Forward 2023, 12 Haziran’da 10:00 PDT / 13:00 EST / 19:00 CEST’de yayınlanacak.

RGG Zirvesi Yaz 2023

Yakuza, Judgment ve Like a Dragon oyunlarını yapan Sega’nın Ryu Ga Gotoku Studio’su, 15 Haziran Perşembe günü RGG Zirvesi Yaz 2023 sırasında aşağıdakilere kısa bir göz atacak. Yayıncı Sega, Like a Dragon hayranlarının ne istediğini söylüyor dizi, “yaklaşan başlıklar ve topluluk çabaları hakkında güncellemeler” bekleyebilir, [and] Eş zamanlı İngilizce altyazılı canlı yayın sırasında geliştiricilerin tartışmaları. Umuyoruz ki hayranlar bir güncelleme alır Dragon Gaiden gibi: Adını Temize Çıkaran Adameski dizi kahramanı Kazuma Kiryu’yu geri getirecek bir yan ürün.

READ  En büyük şirketlerin finansmanının görselleştirilmesi: halka arzdan bugüne

RGG Summit Yaz 2023, Sega’s Western’de yayınlanacak Youtube Ve seğirme kanallar 15 Haziran’da 20:00 PDT / 23:00 EST’de.

Gamescom Night Live 2023 açılışı

Geoff Keighley Almanya’ya ve 22 Ağustos’ta Gamescom Opening Night Live 2023 için her yayın platformunda olacak. Summer Game Fest gibi, dünya prömiyerlerini ve önemli oyun duyurularını bekleyin. Haziran ayındaki SGF 2023’te görmediyseniz, Gamescom’da daha önce duyurulan herhangi bir şeyin görünmesi için parmaklarınızı çapraz bırakın.

Gamescom ONL 2023’ün tam olarak ne zaman yayınlanacağına ilişkin ayrıntılar çok yakında açıklanacak.

Nintendo Direct ve Sony’nin State of Play durumu ne olacak?

E3 olmadan, Nintendo’nun bir Nintendo Direct şovunu bağlayacak büyük bir etkinliği yok. Normalde, E3’ün yokluğunda Nintendo, Nintendo Direct vitrinlerinin daha küçük, üçüncü taraf odaklı bir sürümünü sürdürürdü. 2020 ve 2022’de Nintendo, Nintendo Direct Mini: Partner Showcases’i yayınladı ve yılın ilerleyen zamanları için büyük bir ilk taraf açıklaması sağladı.

Nintendo’nun yayın programında pek bir şey yok o zaman Pikmin 4 Temmuz ayında ve şirketin Nintendo Switch sahiplerini bu yaz bir ara ne bekleyecekleri konusunda güncellemesi mümkün.

PlayStation’a gelince, Mayıs ayında büyük bir PlayStation Şovu düzenledi, ancak Naughty Dog’un çok oyunculu oyunu The Last of Us gibi gösterilecek çok sayıda oyun kaldığından, yeni bir State of Play canlı yayınının bu yazın sonlarında veya bir ara gelmesi mümkün. düşmek.

Devamını oku