Temmuz 21, 2024

Play of Game

Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası, yaşam tarzı, spor ve daha pek çok konuda son haberler

Özel Ax-2 astronotlarını taşıyan SpaceX Dragon kapsülü Florida kıyılarında sıçradı (VİDEO)

Özel Ax-2 astronotlarını taşıyan SpaceX Dragon kapsülü Florida kıyılarında sıçradı (VİDEO)

Özel Ax-2 görevindeki dört astronot, 30 Mayıs Salı gecesi geç saatlerde bir SpaceX Dragon kapsülü içinde Dünya’ya döndü.

Freedom adlı bu ejderha, Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) günün erken saatlerinde 11:05 EDT’de (1505 GMT) çıktı ve yörüngedeki laboratuvarda kenetlenmiş sekiz günü içeren 10 günlük bir görevi sona erdirdi. Özgürlük, 12 saat sonra Florida, Panama Şehri açıklarındaki Meksika Körfezi’ne 23:04 EDT’de (31 Mayıs 0304 GMT) kusursuz bir inişle Dünya’ya döndü ve SpaceX’in Houston- Axiom’a yaptığı Ax-2 görevini sonlandırdı. Uzay tabanlı şirket.