Mayıs 20, 2022

Play of Game

Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası, yaşam tarzı, spor ve daha pek çok konuda son haberler

Söylenti: PS Plus PS5 ve PS4 Games Mart 2022 Olası bir sızıntı olabilir

Söylenti: PS Plus PS5 ve PS4 Games Mart 2022 Olası bir sızıntı olabilir

Bir çift PS Artı Mart 2022 maçları sızdırılmış gibi görünüyor. Fransız web sitesinde afiş Delab’lar Dan sorumlu Geçen yıl birkaç formasyon sızdırıldı Sherlock Holmes’un çözümünü gerektirmeyen bir mektupla döndü.

tarafından çevrildiği gibi aşağıdakileri yazdı Google: “Ben hallettim Gelişmiş Ark Hayatta Kalma Ve Sonic Yarış Takımı Son zamanlarda ve hala PS5’imde oynamak için satın almak istedim. Gerçekten param olmadığını bildiğimden, satın almakta gerçekten tereddüt ediyorum. Ama sonunda, muhtemelen gelecek ayın başına kadar bekleyeceğim.”

Halihazırda mevcut olan bilgilerle birleştiğinde, diziliş şu şekilde olacaktır:

Şimdi, GTA Online’ın 15 Mart’a kadar PS5’te kullanılamayacağını belirtmekte fayda var. çok uzaklara kadar Üyeler için bir ‘bonus’ oyun olması muhtemeldir. Bu şekilde, iyi bir şans var Başka Söz konusu Dealabs gönderisinde bundan bahsedilmemesine rağmen, bir PS5 oyunu dahil edilecek.

Bu gibi durumlarda belirli bir derecede dikkatli olmak her zaman en iyisi olsa da, kaynak geçen yıl boyunca o kadar tutarlı bir şekilde doğru oldu ki, yerinizde olsaydık bu kararlılığa alışmaya başladık.

Sony, PS Plus serisini her zaman resmi olarak açıkladığı için bugün 23 Şubat, İngiltere saati ile 16:30 civarında kesin olarak bileceğiz. Ülkenizde saatin kaç olduğundan emin değilseniz, aşağıdaki kolay saat dilimi kılavuzumuza göz atın:

  • Kuzey Amerika: 08:30 PST / 09:30 MST / 10:30 AM CST / 11:30 AM EST
  • Birleşik Krallık/AIRY: 16:30 GMT
  • Avrupa: 17:30 CET / 18:30 EET
  • Asya/Okyanusya: 1:30 AM JST / 12:30 AM PT / 3:30 AM EST

Bunu varsayarsak o Sıralama, yine de, hızlı tepkiniz nedir?

READ  WhatsApp Metnini Hemen Silmeniz Gereken 3 Uyarı İşareti